Live

Als live muzikant speel ik op veel soorten optredens. Voor meer informatie om mij te boeken, scroll naar beneden voor meer informatie en laat gerust een berichtje achter!

Bruiloften

Feesten

Theaters

Pianobars

Spelen tijdens ceremonies en avondfeesten voelt altijd bijzonder om muziek bij te dragen aan die speciale dag. Met een prachtige witte vleugel, speelt Guus de gevraagde liedjes voor het bruidspaar. Altijd mooi om te zien wat muziek kan bijdragen!

keysplease pianobar bruiloft verzoekjes guus van Marwijk show bruiloft ceremonie
keysplease pianobar bruiloft verzoekjes guus van Marwijk show bruiloft ceremonie

Al jaren lang heb ik menig feesttent plat mogen spelen met bands in alle formaten op kermissen, koningsdagen, carnval, festivals, noem het maar op. 

Met mijn bands KeysPlease (tot 400 personen) of Fantix (van bruiloft tot festival) maken wij een groot feest!

Ik tour het land door met theatervoorstellingen. Zo heb ik de afgelopen jaren Erik van Muiswinkel begeleid in zijn programma “Buigt allen mee voor Drs P” en verzorg ik als one-man-band de muziek in een reizend theaterprogramma “Waskracht”.

keysplease pianobar bruiloft verzoekjes guus van Marwijk show bruiloft ceremonie

Op vrij- en zaterdagen ben ik vaak te vinden in pianobars. Verzoekjes vliegen om de oren en ik speel ze allemaal!

Ik heb opdrachtgevers in o.a.: Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Scheveningen, Gouda en Amersfoort. 

keysplease pianobar bruiloft verzoekjes guus van Marwijk show bruiloft ceremonie

Feestje?!

 Als pianist/zanger ben ik een levende jukebox en speel ik ieder verzoekje dat in je opkomt. Van Nederlandstalig en jaren ’70 rock, tot hedendaagse Top 40. Zolang jij het maar mee kunt zingen! Ik ben zowel solo als in duo- en bandvorm te boeken. Al jaren lang speel ik op bruiloften, verjaardagen, bedrijfsborrels en studentenfeesten. Met KeysPlease voelen we de sfeer van jouw evenement goed aan. Eerst gezellig dineren en daarna pas met de voetjes van de vloer? Wij passen ons aan. Meteen vanaf het begin een knalfeest? Wij zijn er klaar voor!


Nieuw: Muziek Bingo

Recensies:

Karin: “Echt super leuk om in deze crisistijd zoiets gezelligs te kunnen doen met mijn vriendinnen”.

Bennie: “Guus weet een gezellige avond te maken met live muziek via skype. Bedankt namens het team!”

Ronald: “Een origineel spel, muziek gecombineerd met een potje bingo, wat we online konden spelen. Super!”

Nu wij allemaal meer thuis zijn door het coronavirus #blijfthuis, kunnen we niet meer zomaar naar de kroeg om een biertje te drinken met vrienden of op familiebezoek en samen zijn met een grote groep mensen. Daar hebben wij wat op bedacht!

Speel samen met je vrienden “Muziek Bingo”! Kom samen allemaal online en ontvang jouw eigen bingokaart. Hoor jij een lied van de artiest die op jouw bingokaart staat. Streep ‘m dan door, door erop te klikken. Guus speelt live piano en maakt er een gezellig en spannend potje bingo van. Wie heeft er als eerst bingo? Lekker thuis meezingen achter de webcam samen met je vrienden. 

Bingo Muziek corona thuis blijven vrienden

Reviews

Aardige jongens die wel weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Ik houd heel erg van Billy Joël en daar speelde ze een aantal van. Helemaal leuk!

Hans

Reviews

We hebben met onze voetbalvereniging de hele avond meegezongen met de liedjes die wij hebben aangevraagd. Super gezellig!

Sander

Reviews

KeysPlease speelde bij ons op de bruiloft en wij hebben de hele avond op de dansvloer gefeest. Echt een leuke band!

Saskia en Bas

Solo

Piano en zang is al genoeg om een feestje te bouwen. Dit is de ideale optie als er geen ruimte is voor een band, maar je toch wilt genieten van live muziek op jouw feest.

Vanaf €345,-

Duo

Piano en zang aangevuld door de stoere sound van een gitaar of de lekkere groove van een drummer? Als duo is KeysPlease nog steeds compact en erg flexibel.

Vanaf €675,- 

Band

Wil je echt all out? KeysPleaseband is in verschillende formaties beschikbaar om de ultieme live requestshow op jouw feest te spelen. 

Vanaf €995,-

Contact

Enthousiast geworden na alles wat je op de site hebt gezien en gehoord? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op. Dan kunnen we samen bespreken hoe jij jouw feest voor ogen hebt en hoe ik je kan helpen het tot een daverend succes te maken. Ik hoor graag van je!


info@guusvanmarwijk.nl
(+31) 06-34703965