Eigen composities

Mijn eigen muziek, niet gemaakt in opdracht, maar vanuit eigen inspiratie. Hier krijg je een goed beeld van mijn stijl.

Muziek voor video

Op maat gemaakte muziek die jouw promotievideo, bedrijfsfilm of kunstproject kracht bij zet. Originele composities én geluidseffecten mogelijk.

Soundlogo voor organisaties

Je wilt niet alleen een visueel logo, maar ook een soundlogo dat jouw bedrijf of organisatie precies goed vertegenwoordigd. Jouw logo in geluid. 

Muziek voor live uitvoering

Perfect afgestemde muziek voor jouw theateruitvoering of live evenement. Ook maak ik backingtracks voor coverbands met originele medleys. 

Song- en trackproducing

Arrangementen maar ook complete songs voor o.a. popartiesten, dancetracks en schoolliedjes.

Over mij

Hey! Ik ben Guus van Marwijk. Welkom op het deel van mijn site dat compleet over componeren gaat. Al van jongs af aan denk en droom ik in muziek. Live uitvoeren? Helemaal mijn ding, maar zelf schrijven en creëren? Dat is pas bijzonder.

Componeren

Tijdens mijn studie aan de Rockacademie kwam ik erachter dat het ‘componeren voor derden’ mij erg goed ligt. Hoe specifieker iemand aangeeft wat hij wilt hebben, hoe gerichter ik te werk kan gaan. Zo’n kader zorgt voor richtlijnen waarbinnen ik compleet vrij kan componeren. Zo maakte ik al muziek voor bedrijfsvideo’s, theaterproducties en voor scholen. Heb je nog niet zo’n duidelijk beeld? Luister dan maar eens naar enkele van mijn producties hier op de website, er zit vast iets tussen dat je aanspreekt.

Mijn kracht

Door mijn rijke muzikale vocabulaire weet ik sfeer en gevoel in geluid te vangen. Jij legt in jouw woorden uit welk idee je hebt en ik vertaal dat naar muziek. Daarvoor hoef jij geen theoretische kennis over muziek te hebben, die taak neem ik op me. Met de informatie die jij me geeft zorg ik dat de muziek het gevoel oproept dat jij voor ogen hebt.

Werkwijze

Ieder project start met een gesprek. Ik hoor jouw wensen, jij hoort mijn muziek en samen bepalen we of er een match is. Vervolgens bespreken we de duur of de omvang van het project, het aantal werkuren en de kosten die erbij komen kijken. Vaak werk ik met revisierondes. Ik maak een compositie, jij stuurt jouw feedback, waarop ik nog enkele aanpassingen kan maken. Maar alles start met een telefoontje of een kop koffie. Heb jij binnenkort tijd?

Reviews

Aardige jongens die wel weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Ik houd heel erg van Billy Joël en daar speelde ze een aantal van. Helemaal leuk!

Hans

Reviews

We hebben met onze voetbalvereniging de hele avond meegezongen met de liedjes die wij hebben aangevraagd. Super gezellig!

Sander

Reviews

KeysPlease speelde bij ons op de bruiloft en wij hebben de hele avond op de dansvloer gefeest. Echt een leuke band!

Saskia en Bas

Contact

Ben je geïnteresseerd in wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op om jouw ideeën door te spreken. Ik hoor graag van je!

 

info@guusvanmarwijk.nl
(+31) 06-34703965