Muziek voor live uitvoering

Perfect afgestemde muziek voor jouw theateruitvoering of live-act. Ook maak ik backingtracks voor live uitvoeringen voor tribute- en coverbands. Ook adviseer en zorg ik voor een goed werkend systeem, waarbij de tracks handig en veilig op worden afgespeeld. 

Soundlogo voor organisaties

Je wilt niet alleen een visueel logo, maar ook een soundlogo dat jouw bedrijf of organisatie precies goed vertegenwoordigd: jouw logo in geluid. 

Arrangementen en complete songs voor bedrijven en scholen. Leuke en leerzame muzikale workshop met video en dans! 

Over mij

Hey! Ik ben Guus van Marwijk. Welkom op het deel van mijn site dat compleet over componeren gaat. 

Componeren

Tijdens mijn studie aan de Rockacademie kwam ik erachter dat het componeren van muziek mijn uitlaatklep is. Vooral het componeren in opdracht vind ik erg bijzonder, om iemands project te mooier te maken met mijn muziek en ideeën. Hoe specifieker iemand aangeeft wat hij wilt hebben, hoe gerichter ik te werk kan gaan. Zo’n kader zorgt voor richtlijnen waarbinnen ik compleet vrij kan componeren. Zo maakte ik al muziek voor bedrijfsvideo’s, theaterproducties en voor scholen. Heb je nog niet zo’n duidelijk beeld? Luister dan maar eens naar enkele van mijn producties hier op de website, er zit vast iets tussen dat je aanspreekt.

Mijn kracht

Mijn interesse in muziek is breed en laat mij graag inspireren door verschillende stijlen en probeer deze te combineren. Daardoor weet ik op een veelzijdige manier de sfeer en gevoel in geluid te vangen. Jij legt in jouw woorden uit welk idee je hebt en ik vertaal dat naar muziek. Met de informatie die jij me geeft zorg ik dat de muziek het gevoel oproept dat jij voor ogen hebt.

Werkwijze

Ieder project start met een gesprek. Ik hoor jouw wensen, jij hoort mijn muziek en samen bepalen we of er een match is. Vervolgens bespreken we de duur of de omvang van het project, het aantal werkuren en de kosten die erbij komen kijken. Vaak werk ik met revisierondes. Ik maak een compositie, jij stuurt jouw feedback, waarop ik nog enkele aanpassingen kan maken. Maar alles start met een telefoontje of een kop koffie. Heb jij binnenkort tijd?

Contact

Ben je geïnteresseerd in wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op om jouw ideeën door te spreken. Ik hoor graag van je!

 

info@guusvanmarwijk.nl
(+31) 06-34703965